نیک صالحی

Just another WordPress.com weblog

نکات خانه داری

عزیزان نوعروس و نوآموز، می دانید که تخم مرغ را در يخچال نگهداري می کنند. اگر چه به طور معمول، تخم مرغ را از زمان توليد تا هنگام فروش در دماي ثابت و خارج از يخچال به نحو مطلوب نگهداري مي کنند.

اما در خانه تخم مرغ در دماهای مختلف قرار می گیرد و بهتر است که در يخچال و داخل ظرف دردار نگهداري شود (به طور ترجيحی در بسته بندي اصلي تاريخ دار) تا از رشد باکتري ها جلوگيري به عمل آيد.

بهتر است تخم مرغ هاي شکسته يا ترک دار را دور بريزيد؛ زیرا ممکن است آلوده شده باشند.

همان طوری که می دانید، مواد غذايي را به روش هاي گوناگون بسته بندي مي کنند، همچون: کنسرو کردن، استفاده از پوشش هاي پلاستيکي، بسته بندي با خلأ و بسته بندي در اتمسفر تغييريافته که بسته ها به جاي هوا حاوي گازهاي ديگر مانند نيتروژن و يا دي اکسيد کربن هستند‌.

به یاد داشته باشید هنگامی که آنها را باز می کنید، تا آخر مصرف کنید و آن را نگه ندارید.

بسته بندي از هر نوع که باشد، بايد دستوراتي را که درباره شرايط نگهداري، تنظیم دما و مدت زمان نگهداري در برچسب آن نوشته شده است، رعايت شود؛ بويژه از زماني که بسته را باز می کنید.

در ضمن، غذايي را که تاريخ مصرف آن گذشته است، حتما دور بريزيد؛ زیرا مصرف آن پرضررتر از دور ریختن آن است.

سالم و تندرست باشید.

Advertisements

No comments yet»

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: