نیک صالحی

Just another WordPress.com weblog

نکات خانه داری

آماده كردن حبوبات
اگر هميشه حبوبات را به صورت خيس كرده در فريزر نگاه داشته باشيد, براي پختن وقت زيادي نمي‎خواهد و خوب مي‎پزد و لعاب‎دار مي‎شود.

حبوبات را چند روزي در جاي نه چندان گرم, خيس كنيد و مرتب آب آن را عوض كنيد. سپس آب آن را كاملا خالي كنيد و در كيسه يا ظرفي داخل فريزر نگه داريد. با اين روش, تهيه و پختن آش و قورمه سبزي و حتي عدسي و لوبياي گرم, بسيار آسان و سريع خواهد بود؛ البته اگر مواد ديگر هم آماده باشد.

مطمئن باشيد كه غذاي شما بسيار خوشمزه و لعابدار خواهد شد و هيچ گاه به اضافه كردن آرد به خورش يا خوراك يا آش نياز نخواهيد داشت. همچنین, به یاد داشته باشید, هيچ گاه قبل از پختن حبوبات به آنها نمك نزنيد؛ زيرا ديرپز مي‎شوند.

به خاطر داشته باشيد
يكي از دلايل جا نيفتادن آش يا خورش, خوب نپختن حبوبات آن است. اگر با اين روش حبوبات را آماده و نگهداري كنيد, كمتر به ناراحتي گوارشي مبتلا مي‎شويد كه باز يكي از دلايل آن خوب نپختن حبوبات است.

از بین بردن بوهای نامطبوع

اگر مي‎خواهيد كه هنگام سرخ كردن غذا بوي آن داخل منزل نپيچد, كافي است كنار اجاق گاز شمع روشن كنيد. اثر معجزه‎آساي آن را خواهيد ديد.

براي از بين بردن بوهاي نامطبوع در آشپزخانه و منزل مي‎توانيد يك قابلمه روي شعله بگذاريد تا داغ بشود و سپس داخل آن كمي وانيل يا دارچين يا هر دو را بريزيد و كمي تكان بدهيد تا رنگ آن عوض شود، وقتي در حال سياه شدن بود, خاموش كنيد.
سپس متوجه مي‎شوید که نه تنها بوی بد از بین مي‎رود, بلکه بوی بسیار مطبوعی پخش شده است.

موفق و سربلند باشید.

Advertisements

No comments yet»

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس گوگل

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن /  تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: