نیک صالحی

Just another WordPress.com weblog

خواص سرکه سیب

سالیان سال مردم معتقد بودند که سرکه سیب ماده ای بر ضد عفونت و حتی پوکی استخوان و نیز در هضم بهتر مواد غذایی مؤثر است.
سرکه سیب از بروز سرطان پیشگیری می کند. اگرچه سرکه سیب سرطان را درمان نمی کند، به داشتن آنتی اکسیدان، رادیکالهای آزاد را در بدن از بین می برد. رادیکالهای آزاد ترکیبات خطرناکی اند که بر اثر اکسیداسیون به وجود می آیند و باعث تخریب سلولهای بدن و پیری زودرس سلولها و ایجاد سرطان می شود.
«بتاکاروتن» آنتی اکسیدان مهمی است که در سرکه سیب وجود دارد و رادیکالهای آزاد را خنثی می کند. سرکه سیب، علاوه بر بتاکاروتن، ماده دیگری نیز دارد که از سرطان جلوگیری می کند. نام این ماده «پکتین» (نوعی فیبر غذایی) است. دریافت زیاد فیبر از بروز سرطان و بخصوص سرطان روده جلوگیری می کند؛ زیرا فیبرها با مواد سرطانزا در روده ترکیب و باعث دفع سریعتر آنها از بدن می شوند.
سایر فواید سرکه سیب:
1- سرکه سیب آنتی بیوتیک و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقای عمل سامانه ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماریزا می شود.
2- مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می کند، در نتیجه به حفظ تعادل اسیدی-  بازی خون کمک می کند.
3- برای درمان مسمومیت غذایی و ناراحتیهای گوارشی مفید است.
4- عفونت ادراری را بهبود می بخشد.
5-  فشار خون بالا را کاهش می دهد.
6- در افرادی که داروهای دیورتیک (ادرارآور) مصرف می کنند، مصرف سرکه سیب باعث جایگزین شدن و جبران پتاسیم از دست رفته می شود. برای این منظور، دو قاشق مرباخوری سرکه سیب را با مقداری آب مصرف کنید

Advertisements

No comments yet»

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: